Biztonsági ajtó

Mindenki igyekszik boldogulni valahogy, ám vannak akik ehhez inkább a könnyebb oldaláról fognának hozzá.

Elképesztő, mennyire gyakoriak manapság a betöréses rablások, nagyon sok történetet hallani, hogy bizony sok esetben ezek az emberek sikerrel is járnak, mivel az ajtó pillanatok alatt, akár nesztelenül megadja magát az őt kérlelő tolvajnak. Van megoldás! Ha szeretnéd biztonságban tudni értékeid, a lakásban élő szeretteid, válassz biztonsági ajtót otthonodra.

A mai biztonsági képességei megkérdőjelezhetetlenek, hisz akár tizenkét ponton is záródnak, továbbá a pántjaiknál duplán rétegelt acél, illetve az akár öt darab kettő centiméter átmérőjű csúszótüskés zár, mely több mint öt centiméterre csúszik a fogadótokba, könnyedén ellenáll bármilyen győzködésnek. Általában ezek a biztonsági ajtók trezor zárral vannak ellátva. Igen jól sejted, olyan zárszerkezet ez, ami a széfeken is óvja tulajdonosa javait az illetéktelen személyek enyves kezeitől, s mindemellett akárhány alkalommal átprogramozhatóak. Ez hasznos lehet, ha lakásod bérbe adod, vagy ne adj isten elveszítenéd kulcsod. Ezek az ajtók robusztusabb szerkezetük, s jobb szigetelésük miatt garantáltan kizárják a külvilág zaját, szagát, hőmérsékletét és persze tolvajait. A biztonsági ajtó tehát minden szempontból jó választás.

Felszereltségük tagjaként meg kell említenünk nagy látószögű kukucskáló nyílást, mely segítségével könnyen szemügyre veheted, kinek is készülsz megnyitni várad kapuját. A biztonsági ajtód választhatod családi házra, s társasházba egyaránt, hisz sehol sem lehet elég óvatos az ember, hiába a közeli szomszédok, ők az esetek nagy százalékában inkább is nem láttak semmit, nem hallottak semmit, éppen aludtak, vagy otthon sem voltak, mikor a te hőn féltett kincseid valaki elhordta távolléted során. Biztonsági ajtód lehet akár műanyag is, hiszen ezek az ajtók is kaphatók biztonsági zárral, valamint az akár öt légkamrás kivitelezés kiváló hang-, s hő szigeteléssel bír, valamint sok izgalmas szín, s mintázat kombinációban kérheted őket. Természetesen a biztonsági ajtók szinte minden itthon esedékes falnyílás méretben kaphatóak, s legtöbbször van belőlük raktáron, így választott ajtód akár már ma a tiéd lehet!

Comments are closed.